Pasta med lövbiffsås på Frisénsksätt
Ca 3 port
2 st störa lövbiffar
1 st stor bananschalottenlök
5 st stora champinjoner
3,5 dl grädde (gärna vispgrädde)
1½ msk ketchup
1 msk kalvfond
1 msk kinesisk soja
Ca 1 msk Santa Maria Chicken/Steak
Salt och svartpeppar
Ev. lite maizena redning
Smör/margarin att steka i
Strimla lövbiffen, bananschalottenlöken och skar champinjonerna i mindre bitar och bryn lövbiffen och krydda med Chicken/Steak, lägg i löken och svampen och bryn dem lite.
Häll i grädde, msk ketchup, kalvfond, kinesisk soja och rör om så det blandas väl, låt det koka ihop på medel värme i ca 5 minuter.
Smaka av med salt och svartpeppar, tycker man att såsen är för lös red av med lite maizena.
Koka pasta till.