Snabb Hallonmousse dessert
1 pkt Ekströms Hallonmousse
2 msk frystorkade hallon (är det hela hallon smula sönder dem)
2 msk hackad mörk choklad
1-2 kakor/kex (ex .havrekakor, shortbread eller Digestive)
Kockens Superkrydda med kanel/kardemumma/ingefära
Färska hallon
Färsk Mynta
Tillaga moussen enligt förpackningen alternativ gör egen mousse från grunden, blanda i 1 msk frys torkade hallon i moussen.
Krossa kakorna till mindre bita ska fortfarande vara lite tuggmotstånd, krydda kakorna efter smak.
Börja med att hälla lite kaksmulor och hackad choklad i botten på dessertskålen, klicka över lite mousse, strö ytterligare ett lager choklad, kaka och lite frystorkade hallon och klicka på resten av hallonmoussen.
Avsluta med att att strö lite frystorkade hallon och hackad choklad och ställ det kallt. Så här långt kan man förbereda, garnera med färska hallon och mynta innan servering.