Chorizokyckling

2 chorizo korvar
125 gr Mozzarella
4 kycklingminutfileer
1 tetra med krossade tomater
svartpeppar
paprikapulver
smör el. margarin
tandpetare i trä

Mixa chorizon & mozzarellan till en jämn smet
Krydda kyckling med paprikapulver & svartpeppar efter smak på båda sidorna
Krama ihop en korv i handen av chorizon & mozzarellan lägg i mitten (på tvären) på kycklingfilén, vik ihop filen och fäst ihop med tandpetare. Bryn dem i lite smör eller margarin runt om lägg i ugnsfast form, det som blev kvar av fyllningen bryner man hastigt i pannan slår på de krossade tomaterna låt det koka någon minut (späd ev. med lite vatten) häll över kycklingfiléerna och in i ugnen i 200 grader i ca 10-20 min.

Servera klyftpotatis, ris, pasta eller grönsaker råa eller tillagade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *