Kärleksmums
![](http://mat.frisen.se/wp-content/uploads/2016/10/Image2-300x200.jpg)
2 st ägg
3 dl Strösocker
150 gr söt eller margarin
1½ dl mjölk
1 msk vaniljsocker
1½ msk kakao
2 tsk bakpulver
4½ dl kaffekoppar vetemjöl
Glasyren :
250 gr florsocker
1 msk vanilj socker
1 msk kakao
4 msk smält margarin
3 msk varmt kaffe
kokos
Vispa ägg och socker till ljust skum blanda i de övriga ingredienserna, smält smör/margarinet och häll i under omrörning. Häll smeten en smord långpanna. (ca 25×30 cm)
Grädda det i 225 grader i 20-30 min. blanda till glasyren under tiden den gräddas.
Bred ut glasyren och strö över kokosen och låt den svalna och skär den lagom stora bitar
![](https://usercontent.one/wp/mat.frisen.se/wp-content/uploads/2024/03/IMG_20240329_151941-1024x577.jpg)