Chorizokyckling
![](http://mat.frisen.se/wp-content/uploads/2016/10/10334300_10203315247255684_6362660369049295829_n-e1591703470669.jpg)
2 chorizo korvar
125 gr Mozzarella
4 kycklingminutfileer
1 tetra med krossade tomater
svartpeppar
paprikapulver
smör el. margarin
tandpetare i trä
Mixa chorizon & mozzarellan till en jämn smet
Krydda kyckling med paprikapulver & svartpeppar efter smak på båda sidorna
Krama ihop en korv i handen av chorizon & mozzarellan lägg i mitten (på tvären) på kycklingfilén, vik ihop filen och fäst ihop med tandpetare. Bryn dem i lite smör eller margarin runt om lägg i ugnsfast form, det som blev kvar av fyllningen bryner man hastigt i pannan slår på de krossade tomaterna låt det koka någon minut (späd ev. med lite vatten) häll över kycklingfiléerna och in i ugnen i 200 grader i ca 10-20 min.
Servera klyftpotatis, ris, pasta eller grönsaker råa eller tillagade